Vrouw aangehouden na aanrijding Koninginnelaan Apeldoorn

Op donderdag 4 april heeft er een forse aanrijding plaatsgevonden op de Koninginnelaan in Apeldoorn.

Ongeval

Een automobiliste klapte achterop een geparkeerde auto en werd gelanceerd. De auto waarin de mevrouw zat kwam op zijn kant terecht. Hulpdiensten rukten massaal uit. Ook de brandweer kwam ter plaatse maar hoefde niet in actie te komen.

Aangehouden

De mevrouw is nagekeken door het ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Wel werd de bestuurster aangehouden, en overgebracht naar het politiebureau. Waarom ze werd aangehouden is niet bekend. De politie kan hier niet op in gaan, maar laat weten dat dit het gevolg is van een alcohol controle.

De oorzaak van de aanrijding is vooralsnog onbekend.

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!