Bestuurder zonder rijbewijs vlucht voor politie Apeldoorn

Tijdens een surveillance van Politie Apeldoorn gaf de politie een stopteken aan een kleine rode auto.

Stopteken genegeerd

De bestuurder van de auto negeerde het stopteken en ging er vandoor met snelheden boven de 100km/h in een 30 zone. Het voertuig was onverzekerd, had geen APK, negeerde een stopteken, en de bestuurder beschikte niet over een rijbewijs.

Crash

Uiteindelijk verloor de verdachte de macht over het stuur op De Waterlei en kwam tot stilstand tegen een transformator kastje. Tijdens de onverantwoordelijke dollemansrit vervoerde de verdachte ook nog twee passagiers. Alle inzittenden bleven ongedeerd. De bestuurder is overgebracht naar het politiebureau.

Afbeeldingsresultaat voor stopbord politie

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!