Wietplantage ontmanteld Ugchelsegrensweg Ugchelen

In een woning aan de Ugchelsegrensweg in Ugchelen heeft de politie maandagmiddag een wietplantage opgerold. De politie ontdekte de plantage nadat buren hadden geklaagd van stankoverlast.

100 plantjes

De politie ging maandagmiddag rond 14.00 de woning binnen en trof een wietplantage aan van zo’n 100 plantjes. De plantjes stonden in een slaapkamer op de bovenverdieping van de woning. De politie heeft de planten vernietigd evenals het materiaal.

Aangehouden

De bewoner werd direct aangehouden en is overgebracht naar het politiebureau. De buren laten weten dat ze het vermoeden al hadden dat er iets aan de hand was. Een tijdje geleden werd namelijk in precies dezelfde woning ook al een wietplantage opgerold. De politie laat weten de zaak nog in onderzoek te hebben.

Beeld: Luciano de Graaf Fotografie

error: Inhoud is beveiligd!