Ongeluk na roodrijder Kalverstraat/Stationsstraat Apeldoorn

Op de kruising Kalverstraat – Stationsstraat in Apeldoorn heeft donderdagavond een aanrijding plaatsgevonden nadat een van de bestuurders door rood zou zijn gereden.

Geen gewonden

De hulpdiensten waren snel ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over de slachtoffers maar niemand hoefde gelukkig mee naar het ziekenhuis. De motorscooter en personenauto liepen beide forse schade op.

De motorscooter kon niet verder rijden en zal op een later tijdstip worden opgehaald. De politie heeft verklaringen van de bestuurders opgenomen en van een getuige die het ongeval heeft zien gebeuren.

Dit stukje van de Kalverstraat kwam de laatste tijd vaak in het nieuws over de “Een richtingssituatie” deze is twee dagen geleden afgeschaft omdat bestuurders de een richtingssituatie massaal negeerde.

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!