Deel van boom belandt op auto in Apeldoorn

In Apeldoorn is donderdagmiddag een groot deel van een boom op een auto belandt. Het incident gebeurde op de kruising 1e Johannastraat met de Adelaarslaan in Apeldoorn.

Geschrokken

De eigenaresse is erg geschrokken. Ze hoorde een klap en toen ze ging kijken zag ze dat een groot deel van een boom die langs de weg staat op haar auto was gevallen. De vrouw belde direct met de gemeente. Zij hebben de boom verwijderd.

Vermoedelijk is door het slechte weer de afgelopen dagen de boom erg zwak geworden waardoor die vandaag dus deels afbrak. De gemeente laat weten te kijken of de boom nu niet geheel verwijdert moet worden.

Veel bekijks

De weg was enige tijd deels afgesloten. Het incident trok veel bekijks van basisschoolleerlingen die op een naast gelegen school zitten. Sommige ouders zijn opgelucht dat het incident plaats vond op het moment dat de kinderen veilig op school zaten.

Beeld: Luciano de Graaf Fotografie

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!