Brand bij McDonald’s Nijkerk

Vrijdagavond is de brandweer van Nijkerk iets voor 19.00 uur gealarmeerd voor een brand in een bedrijfspand aan de Smitspol te Nijkerk. De brandweer schaalde al snel op naar het sein middelbrand waarop meerdere voertuigen gingen rijden.

Brand

De brandweer kwam ter plaatse met twee blusvoertuigen bij de Mac Donalds. De Mac Donalds werd door de medewerkers en de hulpverleners ontruimd. In het pand waren zo’n 30 mensen aanwezig toen het vuur uitbrak. Bij de brand raakte niemand gewond. De brandweer is momenteel de brand aan het bestrijden.

Gesloten

De weg rond de Mac Donalds is afgesloten voor verkeer. Over de oorzaak van de brand is nog niks bekend. De Mac Donalds zou voorlopig dicht blijven in verband brand schade aldus een medewerker.

error: Inhoud is beveiligd!