Auto in brand gestoken Kanaal Zuid Apeldoorn

Zondagochtend omstreeks 03.30 heeft er een auto in brand gestaan bij Noordegraaf Thermovloeren aan het Kanaal Zuid in Apeldoorn.

Uitgebrand

De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de auto geheel uitbrandde. De auto stond naast een puin container op het terrein van Noordegraaf. De politie en brandweer sluiten brandstichting zeker niet uit.

Brandstichting

De politie heeft een lintje gespannen rond om de auto. De forensische opsporing heeft zondagochtend onderzoek verricht bij de auto. De politie vraagt mensen die iets hebben gezien of gehoord rond 03.15/03.35 bij Kanaal zuid ter hoogte van de Laan van de Mensenrechten contact op te nemen met de politie.

Beeld: Luciano de Graaf Fotografie

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!