Schietincident Apeldoorn, buurt hoort schoten

In de Abraham Kuyperstraat in Apeldoorn is de politie omstreeks 23.50 een onderzoek gestart nadat er schoten waren gehoord.

Incident

Buurtbewoners schrokken wakker van meerdere schoten; “het waren er 3,4 schoten” aldus een buurtbewoner van een naastgelegen appartementencomplex. De buurtbewoner vertelde “Er wordt hier wel eens vuurwerk afgestoken maar toen ik dit hoorde zei ik direct tegen mijn vrouw ‘dit zijn schoten’ Toen ik later naar buiten keek zag ik allemaal mensen staan uit de straat en niet veel later stonden er allemaal politieauto’s en agenten met kogelwerende vesten”

Onderzoek

De politie laat weten inderdaad een melding te hebben gehad van een mogelijke schietpartij en laat weten de zaak in onderzoek te hebben. Een buurtbewoonster laat weten dat zij nadat er schoten klonken een scooter hard hoorde weg rijden.

De politie is in de omgeving met onder andere speurhonden en meerdere auto’s aan het zoeken. Tot op heden is er voor zover bekend niemand aangehouden. Het is nog onduidelijk of er iemand gewond is geraakt.

Tips

De politie vraagt mensen die tips hebben, contact op te nemen met 0900-8844

Beeld: Luciano de Graaf Fotografie

error: Inhoud is beveiligd!