Vechtpartij supermarkt Özbaktat op Adelaarsplein Apeldoorn

Bij supermarkt Özbaktat op het Adelaarsplein in Apeldoorn heeft zaterdagavond een incident plaatsgevonden. Meerdere politiewagens kwamen ter plaatse.

Onderling ruzie

Volgens omstanders zouden medewerkers van de supermarkt onderling ruzie hebben gekregen waarna dit is gaan escaleren. De politie kwam met spoed ter plaatse en wist de situatie te sussen. De politie heeft van meerdere medewerkers gegevens genoteerd. Voor zover bekend is er niemand aangehouden. 

Rust

Een medewerker van de supermarkt, deed zijn shirt uit en gooide deze op straat. De politie hield de man in de gaten maar de situatie bleef rustig. Na ongeveer 30 minuten was de rust weer weder gekeerd rondom de supermarkt. 

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!