Auto belandt op dak na aanrijding Zutphensestraat Apeldoorn

Donderdagmiddag heeft er op de Zutphensestraat (N345) een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Een auto belandde hierbij op zijn kop.

Over de kop

Een auto komend vanaf Klarenbeek wilde linksaf de A1 richting Deventer opdraaien en zag daarbij een auto die vanuit de richting Apeldoorn kwam over het hoofd. Hierbij kwam de auto vol in de zijkant van de andere auto terecht waarna deze over de kop sloeg.

Hulpverlening

De brandweer moest eraan te pas komen om enkele inzittenden te bevrijden. Alle drie betrokkenen zijn gecontroleerd door ambulancepersoneel. Een van vrouw die in de over de kop geslagen auto zat, is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Beeld: Luciano de Graaf Fotografie

error: Inhoud is beveiligd!