Gelderland

Traumahelikopter voor incident in Apeldoorn

De Lifeliner 3 werd vanochtend omstreeks 06.30 gealarmeerd voor een scenario incident bij een woning op Het Kasteel in Apeldoorn.

Hulpdiensten

De hulpdiensten waaronder drie ambulances en meerdere politiewagens kwamen met spoed ter plaatse bij de woning. Niet veel later landde er ook een traumahelikopter in de wijk. De ingevlogen MMT arts heeft het slachtoffer nagekeken waarna besloten werd dat het slachtoffer met spoed en onder begeleiding van de MMT arts naar het ziekenhuis in Apeldoorn werd overgebracht.

Traumahelikopter

De traumahelikopter steeg weer op en verdween uit de wijk waar het incident had plaatsgevonden in de woning. Zo’n 10 minuten later landde de helikopter op een veld vlakbij het Gelre Ziekenhuis in Apeldoorn, om de MMT arts weer op te halen.

Nadat de MMT arts weer in de helikopter zat vloog de helikopter voor de vierde keer over Apeldoorn om weer terug te keren naar de vliegbasis.

Wat er zich precies heeft afgespeeld in de woning is niet bekend. Het incident trok veel bekijks van buurtbewoners.

Beeld: Luciano de Graaf Fotografie

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!