Man op fiets neergestoken na mislukte beroving Apeldoorn

In de nacht van vrijdag op zaterdag is er op de kruising Oude Beekbergenweg met de Rijnstraat een man na een mislukte beroving op zijn fiets neergestoken. Drie verdachten zijn ontkomen.

Beroving

De man fietste op zijn fiets in die omgeving toen hij werd aangesproken door 3 mannen en om zijn geld werd gevraagd. Die wou de man niet geven en hij fietste weg. Op dat moment voelde de man iets scherps in zijn linkerzij steken. Al bloedend reed hij in paniek op zijn fiets over de Rijnstraat totdat hij toevallig een politieauto tegenkwam. ,,De gewonde man stuitte bij toeval snel op agenten. Zij waren voor een andere melding vlakbij op straat’’, laat politiewoordvoerder Marie-Jose Verkade weten.

Gevlucht

Omdat het slachtoffer snel bij de politie was zijn deze heel snel naar de incidentlocatie gegaan. Echter hebben zij daar geen personen meer aangetroffen. De politie heeft een onderzoek ingesteld. Voor zover zij weten zou het gaan om drie blanke mannen.

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!