[VIDEO] Ernstig ongeval Berencamperweg Nijkerk

Op de Berencamperweg in Nijkerk heeft maandagmiddag omstreeks 16.40 uur een ernstige aanrijding plaatsgevonden tussen meerdere auto’s. Hulpdiensten rukten massaal uit.

Hulpdiensten

De hulpdiensten waaronder een traumahelikopter werden opgeroepen. De brandweer is ter plaatse omdat er een persoon bekneld zat. Deze is inmiddels door de brandweer uit zijn benarde positie verwijderd. Er zijn drie ambulances ter plaatse. Hoeveel gewonden er zijn gevallen en over de aard van hun verwondingen is niets bekend. Een opgeroepen traumahelikopter is inmiddels gecanceld.

De Berencamperweg is volledig afgesloten om de hulpdiensten de ruimte te geven en voor sporenonderzoek. De toedracht van het ongeval is niet bekend. Twee voertuigen zijn total loss een ander heeft forse schade rondom het wiel.

Een fotograaf gebruikte na toestemming zijn auto om de weg af te sluiten.

error: Inhoud is beveiligd!