Traumahelikopter voor ernstig incident Kersenlaan Apeldoorn

De hulpdiensten werden vrijdagmiddag rond 14.35 gealarmeerd voor een ernstig incident in een woning aan de Kersenlaan in Apeldoorn. Hierbij raakte een persoon ernstig gewond. 

Traumahelikopter

Hulpdiensten kwamen groots ter plaatse, drie ambulances, een traumahelikopter en meerdere politiewagens werden ingezet. De traumahelikopter landde in het Mheenpark. Dit trok veel bekijks van scholieren en buurtbewoners. De MMT arts werd door een politieauto opgehaald en naar het incident gebracht. 

Kritieke toestand

De straat werd vanwege de ernst van de situatie ruim afgezet. Het slachtoffer werd nadat het geruime tijd werd behandeld ter plaatse overgebracht met spoed naar het ziekenhuis in Zwolle. Zijn of haar toestand is kritiek. 

Geruchten

Er gaan veel geruchten de ronde in wat er precies zou zijn gebeurd. De meeste verhalen zijn niet waar. De politiewoordvoerder laat weten dat het gaat om een poging tot zelfdoding en doet daarom ook geen verdere uitspraken omtrent het incident. 

De forensische opsporing heeft ter plaatse nog korte tijd onderzoek verricht. 

Beeld: Luciano de Graaf Fotografie

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!