Gelderland

[VIDEO] Opnieuw auto uit de bocht Laan van Mensenrechten Apeldoorn

Opnieuw is er een auto uit de bocht gevlogen op de Laan van de Mensenrechten in Apeldoorn. Hierbij raakte niemand gewond.

Het ongeval gebeurde even voor 21.00 uur. Brandweer, ambulance en politie kwamen met spoed ter plaatse. De brandweer was als eerste ter plaatse en verleende eerste hulp aan het slachtoffer. Deze werd warm opgevangen in de brandweerwagen in afwachting van de ambulancedienst. Zij hebben het slachtoffer gecontroleerd maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto moest wel worden afgesleept.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat er een auto uit de bocht vliegt. Eind vorige maand gingen er zo’n 3/4 auto’s de bocht uit. De gemeente stelde een onderzoek in waaruit bleek dat bij nat wegdek er problemen ontstaan in het asfalt. De gemeente liet adviesborden ophangen in de hoop het aantal ongelukken tegen te gaan.

Beeld: Luciano de Graaf Fotografie

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!