Maand cel voor vastpakken geslachtsdeel in ogen van jong kind

De 43-jarige Alwin van den B. uit Apeldoorn heeft een voorwaardelijke gevangenisstraf van een maand en taakstraf van 60 uur opgelegd gerkegen voor het vastpakken van zijn geslachtsdeel in het bijzijn van een 8-jarig meisje.

De man reed met zijn auto door Apeldoorn en stopte naast een paar spelende kinderen waarna hij zijn geslachtsdeel vast pakte. Hij overtreed hiermee de wet (artikel 248d). Deze wet is om kinderen te beschermend tegen het moeten zien van seksuele handelingen van volwassenen.

Niet de eerste keer

B. sloeg eerder toe in mei 2017, november 2017 en januari 2018. In alle drie de gevallen werden jonge meisjes op openbare speelplekken benaderd door een man met ontbloot geslachtsdeel. En masturbeerde hij voor hun ogen. Slechts 1 feit kon worden bewezen dus legde de rechtbank hem een lage straf op.

 

 

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!