Man mishandeld na aanspreken mannen Warenargaarde Apeldoorn

De politie is opzoek naar twee personen die op een schoolplein aan de Warenargaarde in Apeldoorn een man hebben mishandeld. De man raakte hierbij gewond. 

Situatie

De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse nadat omstanders 112 hadden gebeld. Het slachtoffer zou de twee mannen hebben aangesproken toen zij bij een gebouw zich verdacht bezig waren. De twee mannen begonnen direct de man te mishandelen. Toen de politie ter plaatse kwam namen zij  direct een verklaring op zodat zij een burgernetactie konden op zetten en zoeken naar de daders. De twee verdachten waren gevlucht in de richting van de Eglantier. 

Slachtoffer

Terwijl de politie druk bezig was met het horen van getuigen werd het slachtoffer behandeld aan zijn verwondingen door het ambulancepersoneel. Volgens een politiewoordvoerster zou het slachtoffer zijn overgebracht naar het ziekenhuis. 

Zoekactie

De politie is met meerdere voertuigen direct een zoekactie gestart naar de daders, een van hen moest op sokken lopen. Zijn adidas slippers waren namelijk tijdens de schermutseling uitgegaan. 

Onderzoek

De politie is een onderzoek gestart en heeft met meerdere buurtbewoners gesproken en getuigen. Ook hebben zij direct een buurtonderzoek gedaan. De forensische opsporing kwam ter plaatse om mogelijke sporen vast te leggen. Onder andere aan de slippers. 

Beeld: Luciano de Graaf Fotografie

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!