Oudere vrouw ernstig gewond na aanrijding Prins Willem Alexanderlaan Apeldoorn

Op de kruising Waterloseweg / Prins Willem Alexanderlaan in Apeldoorn heeft dinsdagmiddag rond 12.40 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een Fietsster en een personenauto.

De fietsster, een oudere vrouw kwam na de botsing hard ten val en raakte gewond. Omdat de situatie ernstig leek, werden er twee ambulances en een traumahelikopter aangestuurd. De traumahelikopter landde op een grasveld naast het ongeval. Het ambulancepersoneel en de MMT arts hebben zich ontfermd over het slachtoffer.

De politie is druk bezig met het opnemen van getuigen verklaringen en een verklaring van de bestuurder. De bestuurder reed op de Prins Willem Alexanderlaan in de richting van het centrum toen de vrouw de weg over stak.

De politie gaat onderzoek doen naar de oorzaak van het ongeval. Daarom is een deel van de weg afgesloten.

Beeld: Luciano de Graaf Fotografie
error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!