Scooter vliegt in brand naast geparkeerde auto Piet Joubertstraat Apeldoorn

De brandweer werd woensdagmiddag gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de Piet Joubertstraat in Apeldoorn.

Verloren

De brandweer was snel ter plaatse en trof een brandende scooter aan op een parkeerplaats. De brandweer had het vuur snel onder controle maar de scooter moest als verloren worden beschouwd. Een naastgelegen geparkeerde auto, raakte door de brand ook zwaar beschadigd en moest worden afgesleept.

Kortsluiting

Wat bleek, twee jongens probeerde de scooter te starten maar dit lukte niet. Toen de jongens het nog een keer probeerde kwam er een vlammetje vrij. De jongens probeerde het vlammetje te blussen maar dit lukte niet waarop zij de brandweer hebben gebeld.

Beeld: Luciano de Graaf Fotografie

error: Inhoud is beveiligd!