Kijkers bij dodelijk ongeval Doetinchem: ‘Mijn kind kan wel wat hebben’

Verbijstering en ongeloof bij de wijkagent uit Doetinchem. Afgelopen woensdagmiddag kwam er bij een ernstig ongveval in Doetinchem een 20-jarige man om het leven. Vele ’toeschouwers’ stonden er bij te kijken.

Kinderen

Sommige omstanders stonden met hun kinderen te kijken naar het ongeval. De wijkagent citeert enkele uitspraken van de ouders:

  • Mijn kind kan hier wel tegen hoor
  • Dit hoort bij de opvoeding
  • Ik bepaal zelf wel wat goed is voor mijn kind

Beelden

Ook moesten hulpverleners diverse mensen aanspreken op het feit dat zij beelden maakten van de plek van het ongeval. Onbegrijpelijk, vindt de agent. ‘Sommige omstanders vinden een filmpje of foto belangrijker dan het respect voor de overledene en zijn naasten.’

 

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!