[VIDEO] Brand in sauna Ugchelen

Donderdagmiddag heeft er rond 16.35 uur heeft er korte tijd brand gewoed in een sauna bij de Cantharel van de Valk aan de Van Golsteinlaan in Ugchelen.

Ontruimd

De brandweer was snel ter plaatse. De BHV had ondertussen het pand ontruimd. Zo’n 200/300 mensen stonden daarom op de parkeerplaats te wachten totdat zij weer naar binnen konden. Door kordaat optreden van medewerkers van de Cantharel is de brand beperkt gebleven. De brandweer nam de bluswerkzaamheden over.

Gewond

Bij de brand raakte twee personen gewond, een man en een vrouw, beide werden zij gecontroleerd in de ambulance vanwege rookinhalatie. Voor zover bekend hoefde zij niet mee naar het ziekenhuis.

Onderzoek

De brandweer heeft het pand geventileerd en heeft metingen verricht op gevaarlijke stoffen. De brandweer kon na zo’n 45 minuten retour. Team brandonderzoek van de brandweer gaat onderzoek doen naar de oorzaak van de brand.

Beeld: Luciano de Graaf Fotografie

 

 

error: Inhoud is beveiligd!