[VIDEO] Fietser gewond in Ugchelse bos, traumahelikopter opgeroepen

Zondagmiddag werden de hulpdiensten gealarmeerd nadat een fietser naar terecht was gekomen op een bospaadje in het Ugchelse Bos langs de Otterloseweg in Ugchelen.

Traumahelikopter

De fietser reed samen met zijn vrouw op het bospaadje toen het mis ging. De man kwam door onbekende oorzaak hard ten val en raakte ernstig gewond. Omdat de situatie ernstig was werd er een traumahelikopter gealarmeerd. Deze landde op een grasveld bij de het Van der Valk Hotel

MMT

De MMT arts werd door een politieauto opgehaald en naar de ongevalslocatie in het bos gebracht. De MMT arts is vervolgens in de ambulance gestapt, zij zijn met spoed naar het ziekenhuis gereden. De Traumahelikopter is vervolgens weer opgestegen en naar het ziekenhuis gevlogen om de arts weer op te halen.

Over de toestand van het slachtoffer is niets bekend.


error: Inhoud is beveiligd!