[VIDEO] Gewonde na ongevallen op A1 en A50 bij Apeldoorn

Ongeval A1

Op de A1 tussen Deventer en Voorst ter hoogte van afrit Twello heeft zondagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Hierbij raakte een persoon gewond.

Het ongeval gebeurde iets voor 19.30 uur. Vanwege het ongeval werden de twee linkerrijstroken afgesloten. De politie leidde het verkeer langs het ongeval, ook namen zij een verklaring op van de betrokkenen. Het slachtoffer werd in een ter plaatse gekomen ambulance behandeld en onderzocht. Deze werd na controle in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis met rug en nekklachten.

De twee auto’s liepen schade op, de rode auto moest door een berger worden afgesleept. Nadat het ongeval was afgehandeld werden de rijstroken weer vrijgegeven.

Over de toedracht van het ongeval is niets bekend.

Ongeval A50

Ook op de A50 tussen Apeldoorn Noord en Vaassen heeft zondagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen meerdere voertuigen. Hierbij raakte niemand gewond.

Het ongeval gebeurde even na 20.00 uur. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse maar bij aankomst bleek er niemand gewond te zijn geraakt. Een ter plaatse gekomen ambulance kon dan ook snel zijn weg weer vervolgen. Vanwege het ongeval werd de rechterrijstrook afgesloten. Het verkeer stond inmiddels op de vluchtstrook waardoor er weinig hinder door de aanrijding werd ondervonden.

In overleg met de politie werd besloten door te rijden naar een veiliger plaats om daar het ongeval af te handelen zodat de weg weer vrij kon gegeven worden.

Ook over de toedracht van dit ongeval is niets bekend.

 

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!