Gasleiding geraakt tijdens graafwerkzaamheden Snipweg Apeldoorn

De brandweer is maandagmiddag even na 12:30 uur gealarmeerd voor een gaslekkage aan de Snipweg in Apeldoorn.

Gaslek

De brandweer was snel ter plaatse en voerde meerdere metingen uit. Al snel bleek dat er sprake was van een daadwerkelijke lekkage. De brandweer heeft met speciaal gereedschap de leiding weten te dichten. Zodat deze niet voor verder gevaar zorgde.

Werkzaamheden

De omgeving was al afgesloten wegens werkzaamheden. De leiding was tijdens graafwerkzaamheden geraakt. De graafwerkzaamheden waren wegens aanleggen van glasvezel. Het is de 3e keer in korte tijd dat er een gasleiding wordt geraakt in de wijk. De bewoners van naastgelegen woningen zullen totdat Liander de leiding heeft gedicht geen gas hebben.

error: Inhoud is beveiligd!