Meisje vast met voet tussen spaken Glazeniershorst Apeldoorn

Een meisje is dinsdagmiddag met haar voet vast komen te zitten tussen de spaken van een fiets. Het incident gebeurde in een steegje tussen de Glazeniershorst en de Laan van Maten in Apeldoorn.

Het incident vond rond 15.00 uur plaats. Brandweer, ambulance en politie kwamen met spoed ter plaatse. Het meisje zat bij haar moeder voorop de fiets in een kinderstoeltje, haar broertje fietste op zijn eigen fiets naast hun. Door nog onbekende oorzaak kwam het meisje met haar voet vast te zitten tussen de spaken van de voorwiel. De brandweer wist het meisje met behulp van red gereedschap en een schaar uit haar benarde positie te bevrijden.

Het meisje werd nadat zij was bevrijd door de brandweer, onderzocht door het ambulancepersoneel. Zowel het meisje als haar broertje kregen van de brandweer een traumabeertje om de schrik te verwerken.

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!