[VIDEO] Fietser zwaargewond na aanrijding 1e Wormenseweg Apeldoorn

Op de kruising Ruys de Beerenbrouckstraat met de 1e Wormenseweg in Apeldoorn heeft woensdagochtend een ernstig ongeval plaatsgevonden. Hierbij raakte een fietser ernstig gewond.

Ongeval

Het ongeval gebeurde rond 11.15 uur. Een auto kwam vanaf de Ruys de Beerenbrouckstraat en wou de 1e Wormenseweg op de draaien, de automobilist zag hierbij vermoedelijk de fietser over het hoofd. De fietser belandde aan de andere kant van de weg onder zijn fiets. De fietser liep bij zijn val een forse hoofd wond op en verloor daarbij ook zijn kunstgebit. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Ook landde er een traumahelikopter op een parkeerplaats naast het incident. De MMT arts stapte vervolgens in de ambulance waarna deze met spoed naar het ziekenhuis is gereden.

De traumahelikopter vloog vervolgens naar het ziekenhuis om de MMT arts weer op te halen. De politie sloot de weg volledig af. Dit vanwege het sporenonderzoek wat plaatsvind. De VOA, verkeersongevallen analyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

De politie heeft meerdere getuigen gesproken en een verklaring van de bestuurder van de auto genoteerd. Wanneer de weg weer vrij is, is niet bekend.

VIDEO

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!