[VIDEO] Auto botst frontaal tegen boom, kinderen gewond Vaassen

Zondagmiddag 20 oktober heeft er op de Vaassenseweg tussen Vaassen en Emst een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Hierbij vielen drie slachtoffers, onder wie twee kinderen.

Ongeval

Het ongeval gebeurde iets voor vijf uur. De bestuurster raakte door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en botste tegen een boom. Hulpdiensten kwamen groots ter plaatse. Twee ambulances kwamen ter plaatse om de slachtoffers te behandelen en uiteindelijk te vervoeren naar het ziekenhuis. De twee kinderen hoefde alleen voor controle naar het ziekenhuis.

De auto raakte na de botsing fors beschadigd en moest worden afgesleept. Vanwege het ongeval moest het verkeer rekening houden met enig hinder. Automobilisten werden langs het ongeval geleidt. Over de toedracht van het ongeval is nog niets bekend.

 

 

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!