Drie auto’s betrokken bij ongeval Kanaal Zuid Lieren

Op Kanaal Zuid heeft maandag rond het middaguur een aanrijding plaatsgevonden tussen drie voertuigen. Twee personenauto’s en een klein vrachtwagentje kwamen met elkaar in botsing.

Oorzaak

Het ongeval gebeurde nadat een auto met caravan afsloeg een terrein op. De auto’s daar achter moesten wachten, waaronder de blauwe auto. De bestuurder van het vrachtwagentje zag dit te laat op en botste vol achterop de blauwe auto. Deze schoot vervolgens door naar de andere weghelft en botste frontaal tegen een tegemoet komende auto. Alle drie de voertuigen raakte zwaar beschadigd.

Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De bestuurster van de blauwe auto werd door het ambulancepersoneel onderzocht maar raakte niet gewond. De politie heeft geholpen met het invullen van de schadeformulieren en nam verklaringen op van getuigen/bestuurders.

De drie voertuigen moesten door een berger worden afgesleept.

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!