Fietser ernstig gewond na aanrijding met buggy Putten

Een fietsster is vanmiddag geschept door een buggy op de Veldhoefweg in Putten. Zij raakte ernstig gewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval op de zandweg in het buitengebied.

Traumahelikopter

Hulpdiensten rukten groots uit waaronder een traumahelikopter. Twee ambulances kwamen ter plaatse om hulp te bieden aan het slachtoffer. Een fietser kwam na een botsing met een Quad hard ten val op de onverharde weg.
Het slachtoffer werd per ambulance overgebracht naar een afgesproken plaats waar ook de helikopter ging landden. Deze landde in de buurt van de afslag A28 aan de Berencamperweg in Nijkerk. De MMT arts is toen in de ambulance gestapt om de medische zorg te verlenen aan het slachtoffer. De ambulance is onder begeleiding van de MMT arts naar het UMC in Utrecht gereden.
error: Inhoud is beveiligd!