[VIDEO] Fietser gewond op oversteekplaats Kanaal Noord Apeldoorn

Op de oversteekplaats voor fietsers aan de Kanaal Noord ter hoogte van de Sluisoordlaan in Apeldoorn heeft maandagavond een ongeval plaatsgevonden. Hierbij raakte een man gewond.

Aanrijding

Het ongeval gebeurde iets voor 22.00 uur. Een auto schepte een fietser die de weg wou oversteken maar de auto geen voorrang verleende. Ondanks remmen kon de bestuurder van de auto een botsing niet meer voorkomen. Politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. De fietser, een man, liep beenletsel op en moest voor verdere behandeling mee naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. Wel raakte zijn auto licht beschadigd.

De politie heeft wat getuigen verklaringen opgenomen en de verklaring van de bestuurders.

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!