Fietser geschept door auto op Laan van Spitsbergen Apeldoorn

Een fietsster is woensdagavond op de Laan van Spitsbergen ter hoogte van de rotonde bij AGOVV geschept door een auto toen zij de weg overstak. De vrouw raakte lichtgewond.

Geschept

Het ongeval gebeurde iets voor half zeven. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermde zich over het slachtoffer. Een politieagente leidde het overige verkeer langs het ongeval terwijl haar collega’s bezig waren met het noteren van de verklaringen hielpen met het invullen van de schadeformulieren. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer onderzocht en behandeld aan haar verwondingen in de ambulance maar zij hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.

De auto liep forse schade op aan de voorruit. De auto moest door een berger worden afgesleept. Over de toedracht van het ongeval is niet bekend. Vermoedelijk zag de bestuurder van de auto de vrouw te laat en kon hij een botsing niet meer voorkomen.

error: Inhoud is beveiligd!