[VIDEO] Fietser heeft engeltje op schouder bij aanrijding Laan van Erica Apeldoorn

Op de Laan van Erica heeft woensdagavond een behoorlijke aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een fietser waarbij een tiener jongen gewond raakte.

Aanrijding

Het ongeval gebeurde rond 20.50 uur. Een fietser, een jongen van rond de 17 jaar oud, wou de weg oversteken maar werd hierbij geschept door een passerende auto. Het slachtoffer belandde hard op de grond. Zijn fiets, vloog ongeveer 15 meter verder en kwam zwaar beschadigd op de grond terecht. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de jongen en de bestuurder van de auto.

Controle

De jongen moest na controle in de ambulance toch mee naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. De personenauto raakte bij de aanrijding fors beschadigd. De voorruit is flink gebarsten en het dak is ontzet.

Geluk

Volgens agenten mogen we van geluk spreken dat dit niet erger is afgelopen; “Als je die schade ziet” De Laan van Erica was enige tijd afgesloten voor verkeer. Nadat alles was afgehandeld werd de weg weer vrijgegeven.

Over de toedracht van het ongeval is nog niets te zeggen, maar vermoedelijk zag de fietser de auto te laat.

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!