[VIDEO] Schietpartij Gentiaanstraat Apeldoorn

Maandagavond vlak voor middernacht heeft er een schietpartij plaatsgevonden in de Gentiaanstraat in Apeldoorn.

Schoten

Buurtbewoners hoorden schoten en belde 112. De politie kwam met veel eenheden met spoed ter plaatse en troffen op straat inderdaad kogelhulzen aan. De politie zetten vervolgens de omgeving af voor onderzoek en startte een klopjacht naar de schutter.

Over het motief is momenteel nog weinig bekend. Veel buurtbewoners stonden buiten en werden wakker van de schoten.

Auto

Volgens agenten zouden er 8 a 9 hulzen zijn gevonden op straat. Twee personen die rondom een auto stonden werden beschoten door de schutter. De auto werd door meerdere kogels geraakt. De forensische opsporing gaat de gehele nacht onderzoek doen naar de schietpartij.

De twee personen die zijn beschoten zijn door de politie meegenomen naar het politiebureau voor het opnemen van een verklaring.

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!