Zevende autobrand in korte tijd Apeldoorn

In de nacht van donderdag op vrijdag heeft er een autobrand gewoed op de Ganzenweg in Apeldoorn.

Brand

De brand werd tegen 02.30 uur ontdekt. De brandweer kwam met spoed ter plaatse maar kon niet voorkomen dat het voertuig uitbrandde. De brandweer had het vuur snel onder controle.

Oorzaak

De politie was ondertussen al bezig met het noteren van de gegevens van de eigenaar en nam een verklaring op. De politie en brandweer kunnen niet zeggen wat de oorzaak van de brand is maar vermoeden dat brandstichting de oorzaak is van de brand.

De auto is vanaf binnen af gaan brandden. De politie en brandweerlieden hebben nog gezocht naar een verdacht voorwerp in de auto. Hierbij werd een voorwerp uit de auto gehaald. Of dit er iets mee te maken heeft is niet bekend.

Zevende autobrand

Het is niet de eerste keer dat er een auto in de brand vliegt. Het is de zevende autobrand in zeer korte tijd. Afgelopen zaterdag brandde een auto volledig uit op een parkeerplaats bij Radio Kootwijk. Bij de vorige autobranden was er duidelijk zichtbaar en sprake van brandstichting of dat in dit geval ook zo is moet dus nog onderzocht worden.

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!