Jongen mist voetbal na ongeluk op parkeerplaats Ugchelen

Op de parkeerplaats van voetbalvereniging Albatross in Ugchelen heeft zaterdagmiddag een ongeval plaatsgevonden. Hierbij raakte een lid van de voetbalvereniging gewond.

Ongeluk

Het ongeval gebeurde nadat een auto achteruit reed. De scooterrijder klapte vol tegen de achterkant van de auto aan. De jongen kwam hard ten val en raakte gewond. De jongen liep bij de botsing wat letsel op aan zijn arm en been. Omstanders schoten direct te hulp en belde 112. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermde zich over het slachtoffer.

Voetbal

De trainer van de jongen kwam even kijken en grapte “Ik dacht al, je bent te laat maar je hebt een goede reden”. De jongen mist zijn wedstrijd en is naar de spoedeisende hulp voor verder onderzoek. De politie heeft geholpen met het invullen van de schadeformulieren en gegevens uitgeven.

error: Inhoud is beveiligd!