Vrouw word geschept door auto en aangehouden Apeldoorn

Op de Europaweg ter hoogte van het politiebureau heeft dinsdagmiddag rond 16.35 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een voetgangster. De voetgangster raakte hierbij lichtgewond.

Aanrijding

De vrouw werd door de auto aangereden en kwam hard op de voorruit terecht. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De politie was heel snel ter plaatse, het ongeval vond immers plaats voor het politiebureau.

De twee inzittenden van de auto, een man en een vrouw raakte niet gewond. Wel zijn zij erg geschrokken. Zij werden meegenomen naar het politiebureau om daar van de schrik te bekomen en een verklaring af te leggen.

Aangehouden

De voetgangster werd lange tijd in de ambulance onderzocht. Waarna zij was behandeld aan haar verwondingen werd zij door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau als verdachte. De ambulance reed met haar richting het arrestantencomplex.

Waarvoor de mevrouw is aangehouden kon de agent niet zeggen. Wel liet hij weten dat zij nu als verdachte wordt gezien in plaats van slachtoffer.

De politie doet nader onderzoek naar de aanrijding. Over de exacte toedracht is momenteel nog niks bekend.

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!