45km auto belandt op zijkant Wenum Wiesel

Op de Papegaaiweg in Wenum Wiesel heeft woensdagmiddag rond 13.20 uur een ongeval plaatsgevonden. Hierbij belandde een autootje op zijn kant.

Het ongeval gebeurde nadat de bestuurder met zijn voertuig in een groot gat terecht kwam. Het 45 kilometer per uur autootje belandde vervolgens op zijn zijkant. De bestuurder wist zelf uit zijn auto te komen. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en hielpen het gewonde slachtoffer. Volgens een ambulancebroeder liep het slachtoffer een forse wond op aan zijn arm. Het slachtoffer is met zijn vader naar het ziekenhuis gegaan.

De hulptroepen wisten het wagentje vervolgens weer rechtop te zetten zodat de weg weer vrij was. Het autootje raakte zwaar beschadigd en zal waarschijnlijk total loss worden verklaard. De auto zal door een berger worden afgesleept.

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!