Auto slaat over de kop na aanrijding Kayersdijk Apeldoorn

Op de Kayersdijk in Apeldoorn ter hoogte van de op en afrit van de A1 heeft woensdagmiddag rond 17.00 uur een aanrijding plaatsgevonden waarbij een auto over de kop sloeg.

Het ongeval gebeurde in de richting van de op en afrit. Twee auto’s kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing waarna de Peugeot over de kop sloeg. De inzittenden van beide auto’s zijn door het ambulancepersoneel nagekeken. Een persoon raakte dusdanig gewond dat deze mee moest naar het ziekenhuis.

Beide auto’s raakte fors beschadigd. Vanwege het ongeval werden twee rijstroken richting de op en afrit afgesloten. Dit zorgde voor een forse file. Beide auto’s zijn door een bergingsbedrijf afgesleept waarna de weg weer werd vrijgegeven.

De file loste nadat de weg was vrijgegeven snel weer op.

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!