Meerdere fietsers onderuit, hulpdiensten druk in Apeldoorn

Door de gladheid zijn woensdagochtend meerdere fietsers onderuit gegaan. Op onder andere de Deventerstraat, Arnhemseweg, Hoenderparkweg en de Koning Stadhouderlaan ging het mis. 

Onderuit

De hulpdiensten werden woensdagochtend rond 09.10 uur gealarmeerd voor het ongeval op de Koning Stadhouderlaan. Hier was een fietsster onderuit gegaan op het fietspad. Door combinatie met de vorst en de bladeren op het wegdek is het alleen maar gladder op sommige plekken. De vrouw raakte bij haar val gewond. Omstanders schoten meteen te hulp en belden de hulpdiensten. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en namen de zorg over. Terwijl de hulpdiensten bezig waren met het slachtoffer, vielen een stukje verderop ook meerdere fietsers, zij konden zelf weer op staan en hun weg vervolgen. De vrouw werd uiteindelijk per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis met onbekend letsel.

Oppassen

De ambulanceverpleegkundige liet weten dat het de hele ochtend al druk was met gevallen fietsers en voetgangers. Volgens hem heeft dit echt te maken met de gladheid en adviseert dan ook goed op te passen als je de weg op gaat.

error: Inhoud is beveiligd!