Veel blikschade en lichtgewonde bij aanrijding Deventerstraat Apeldoorn

Op de Deventerstraat tussen Apeldoorn en Teuge heeft woensdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden aan de kant van Apeldoorn. Bij het ongeval raakte niemand ernstig gewond.

Het ongeval gebeurde rond 12.25 uur op de rijbaan richting Teuge. Twee auto’s kwamen met elkaar in botsing nadat de bestuurder van de achterste auto te laat opmerkte dat zijn voorganger afremde. Hij kon een botsing niet meer voorkomen en botste vol op zijn voorganger. Een van de bestuurders liep wat rug en nekklachten op. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermde zich over het slachtoffer.

De man werd door het ambulancepersoneel onderzocht terwijl agenten het verkeer regelde en een verklaring opnam van de bestuurders.

Beide auto’s raakte fors beschadigd. Een berger kwam ter plaatse voor de afsleep. Vanwege het ongeval ontstond er een behoorlijke file op de Deventerstraat in beide richtingen. Nadat de weg was vrijgegeven loste dit ook snel weer op.

 

 

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!