Autoambulance belandt langs snelweg A50 bij Klarenbeek

Op de A50 ter hoogte van pompstation de Somp bij Klarenbeek heeft vrijdagochtend een eenzijdig ongeval plaatsgevonden.
Het ongeval gebeurde even voor 10.30 uur. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Een autoambulance reed over een verkeersbord, door de bosschage en belandde vervolgens langs de snelweg. Twee ambulances ontfermde zich over het slachtoffer. Deze werd lange tijd op de grond behandeld waarna de hulpdiensten het slachtoffer met behulp van één schepbrancard naar boven tilden waar de brancard klaar stond. Het slachtoffer is vervolgens met de ambulance naar het ziekenhuis.
De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De parkeerplaats was enige tijd afgesloten vanwege het ongeval. Over de ernst van de verwondingen van het slachtoffer is niks bekend. De zwaarbeschadigde autoambulance is door een Berger afgesleept.
error: Inhoud is beveiligd!