Autoruit schoonmaken tijdens rijden gaat fout op A1 Apeldoorn

Op de A1 ter hoogte van de parkeerplaats Bruggelen heeft maandagochtend een aanrijding plaatsgevonden. Hierbij raakte een persoon gewond.

Ramen schoonmaken

Het ongeval gebeurde iets voor 11.00 uur. Een automobilist was tijdens het rijden zijn autoraampje aan het schoonmaken en raakte daardoor afgeleid waarna hij de macht over het stuur kwijt raakte en onder aan de weg tot stilstand kwam.

Hulpdiensten waaronder de brandweer kwamen met spoed ter plaatse. De man kon zelfstandig uit de auto komen en werd ondersteund door brandweerlieden naar de ambulance gebracht. De bestuurder werd voor de zekerheid toch even meegenomen naar het ziekenhuis.

De auto raakte fors beschadigd en moest door een berger worden afgesleept. Vanwege het ongeval was de rechterrijstrook afgesloten. Nadat de auto was afgesleept werd de weg weer vrijgegeven.

error: Inhoud is beveiligd!