Fietser aangereden Sportlaan Apeldoorn

Op de kruising Sportlaan – Laan van Spitsbergen heeft woensdagochtend rond 06.20 uur een ongeval plaatsgevonden tussen een auto en een fietsster. Hierbij raakte de fietsster gewond. 

Marechaussee

Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer werd door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel behandeld en onderzocht. De politie nam ondertussen een verklaring op van de bestuurder van de auto. Hij bleek bij de Marechaussee te zitten, om die redenen schakelde de politie de Marechaussee in. Zij worden bij dit soort incidenten waarbij iemand van Defensie is betrokken ingelicht. De Marechaussee kwam vervolgens ter plaatse en nam het onderzoek over. 

Harde klap

De fietsster werd na enige tijd te zijn behandeld en onderzocht in de ambulance toch voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De klap was dan ook groot. De fiets van de mevrouw belandde zo’n 13 meter verder dan waar het ongeval had plaatsgevonden. 

Nadat het ongeval was afgehandeld werd de weg weer vrijgegeven. Over de toedracht van het ongeval is nog niets bekend. 

error: Inhoud is beveiligd!