Fietser geschept op de Europaweg in Apeldoorn

Op de Europaweg ter hoogte van de oversteekplaats bij de Rabobank heeft woensdagochtend een ongeval plaatsgevonden. Daarbij raakte een jongen gewond aan zijn hoofd.

Ongeval

Het ongeval gebeurde iets tegen half negen. Een fietser werd door een automobilist over het hoofd gezien en raakte gewond. De jongen kwam hard op de voorruit terecht. Hulpdiensten kwamen met spoed spoed ter plaatse en ontfermde zich over het slachtoffer. De jongen raakte bij de botsing gewond aan zijn hoofd. Hij liep een forse hoofdwond. Hij werd nadat hij in de ambulance was onderzocht overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft een verklaring opgenomen van getuigen en bestuurder. De precieze toedracht van het ongeval wordt onderzocht. De fiets en auto raakte zwaar beschadigd. De auto is door een bergingsbedrijf afgesleept.

Eerder ongeval

Eerder dit jaar gebeurde er ook al een ongeval met een auto en een fietser. Hierbij kwam de fietser te overlijden.

error: Inhoud is beveiligd!