Bloedbad bij steekincident Mozartstraat Zutphen

In de Mozartstraat in Zutphen heeft donderdagavond rond 23.00 uur een geweldincident plaatsgevonden. Hierbij zou een persoon ernstig gewond zijn geraakt. 

Ernstig gewond

De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Naast de politie en ambulancedienst kwam ook de brandweer ter plaatse. Zij hebben geassisteerd bij het naar het beneden halen van het slachtoffer. Het slachtoffer, een man, is met ernstige verwondingen met spoed onder begeleiding van de politie overgebracht naar het ziekenhuis. 

Onderzoek

De politie is direct een onderzoek gestart naar wat zicht precies heeft afgespeeld. In de melding werd gesproken over een steekpartij, maar of dit daadwerkelijk ook zo is, is nog onduidelijk. De omgeving werd direct ruim afgesloten voor sporenonderzoek.

Aangehouden

De politie laat de vandaag weten dat er inmiddels een 38 jarige man is aangehouden voor het geweldsincident. De politie laat weten dat in de portiek van het appartementencomplex een bloedbad was. De man was bij aankomst van de hulpdiensten niet aanspreekbaar en ligt momenteel nog zwaargewond in het ziekenhuis. 

De politie is in Warnsveld op zoek naar een steekwapen. De verdachte wordt volgens de politiewoordvoerder verdacht van poging tot doodslag, moord. De recherche doet momenteel onderzoek. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!