Fietser aangereden Laan van Westenenk Apeldoorn

Maandagavond heeft er op de rotonde Laan van de Westenenk met de Aluminiumweg in Apeldoorn een ongeval plaatsgevonden. Hierbij raakte een fietser gewond.

Aanrijding

Het ongeval gebeurde rond 20.20 uur. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Omstanders hadden zich ondertussen al over het slachtoffer ontfermd. De hulpdiensten namen de zorg over. De fietser is na behandeling ter plaatse overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van zijn verwondingen is niets bekend.

Flinke klap

De oorzaak van de aanrijding moet nog worden onderzocht. De verkeersongevallen analyse komt ter plaatse om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. De botsing is namelijk behoorlijk hard gegaan. De fiets van het slachtoffer ligt namelijk zo’n 5 a 10 meter verder dan de oversteekplaats. De rotonde is om die reden enige tijd afgesloten. De auto heeft behoorlijke schade opgelopen en zal na het onderzoek moeten worden afgesleept.

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!