Gelderland

Vrachtwagen vast in middenberm Beekbergen

Donderdagmiddag rond 16.50 uur heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Arnhemseweg in Beekbergen. 

Een vrachtwagen reed in de richting van Apeldoorn en raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en belandde in de middenberm. De vrachtwagenchauffeur raakte niet gewond. Wel was hij erg geschrokken van het voorval. 

Verkeershinder

Het ongeval leidde tot behoorlijke verkeershinder zowel voor het verkeer naar Beekbergen als komend van Beekbergen. De vrachtwagen zat dusdanig vast dat een bergingsbedrijf er aan te pas moest komen om de vrachtwagen los te trekken. 

Oorzaak

Het verkeer werd door verkeersregelaars langs het ongeval geleid. Over de exacte toedracht van het ongeval is nog niks bekend maar vermoedelijk heeft de vrachtwagen een stoeprandje geraakt in de bocht waarna hij een stuurcorrectie wilde toepassen en daarbij de macht over het stuur verloor.

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!