Gelderland

87-jarige vrouw zwaargewond bij steekpartij Apeldoorn

Zaterdagmiddag heeft er rond 11.30 uur een steekincident plaatsgevonden aan de Zilversmidhoeve in Apeldoorn. Daarbij raakte een 87 jarige vrouw zwaargewond. 

Neergestoken

Het slachtoffer werd vermoedelijk bij haar woning neergestoken door een 61 jarige vrouw. Het 87 jarige slachtoffer vluchtte vervolgens naar buren, daar werd direct 112 gebeld. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De politie hield vlak na het steekincident de 61 jarige vrouw aan. Volgens buurtbewoners zou het de dochter van het slachtoffer zijn. Dit kan de politie echter niet bevestigen. 

Het slachtoffer werd door het ambulancepersoneel onderzocht waarna zij zwaargewond werd overgebracht naar het ziekenhuis. Het slachtoffer zou een steekwond hebben opgelopen in haar borst verteld een getuige. Daarbij was sprake van veel bloedverlies. 

De politie startte direct een groot onderzoek in. De omgeving van de woning waar het steekincident heeft plaatsgevonden is afgezet met linten, ook de woning waar het slachtoffer heen is gevlucht is door linten niet te betreden. 

In de tuin van de woning ligt een behoorlijke bloedspoor. De politie komt later met meer informatie over de toedracht van het steekincident maar kan daar momenteel nog niks over kwijt inverband het onderzoek. 

De technische recherche doet momenteel onderzoek hier naar. 

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!