Opnieuw waterleidingbreuk Troelstrastraat Apeldoorn

Opnieuw is de Troelstrastraat in Apeldoorn getroffen door een waterleidingbreuk.

Breuk

Rond 06.15 uur ontdekten buurtbewoners de leidingsbreuk. Zij hoorde een kolkend geluid en toen zij gingen kijken zagen zij de straat blank staan en water uit de grond komen. Zij belde direct de politie die vervolgens ter plaatse kwam en de omgeving afsloot met linten. De politie had ondertussen Vitens in kennis gesteld.

De gemeente kwam ter plaatse om hekken te plaatsen. Nadat Vitens ook ter plaatse kwam kon er worden begonnen aan herstelwerkzaamheden.

Niet eerste keer

Het is niet de eerste keer dat er een leidingsbreuk is in deze straat. In een paar maanden tijd zouden er volgens een buurtbewoners 6 a 7 leidingsbreuken zijn geweest. Ook deze keer hebben de bewoners geen tot weinig water. Dit duurt zeker tot 11.15 uur. Vitens denkt tot die tijd bezig te zijn met herstelwerkzaamheden.

De oorzaak van de spontane breuk is niet bekend.

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!