UPDATE- Motoragent buiten levensgevaar na zwaar ongeval Apeldoorn

Op de Heemradenlaan in Apeldoorn heeft dinsdagochtend rond 05.35 uur een zeer ernstig ongeval plaatsgevonden. Hierbij is een motoragent zwaargewond geraakt.

Ongeval

Hulpdiensten rukten massaal uit. Politie, meerdere ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Een motoragent werd op de Heemradenlaan geschept door een automobilist. De motor kwam een eind verderop tot stilstand. Het ingevlogen traumateam heeft het ambulancepersoneel op de grond geassisteerd waarna de agent met spoed onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis werd gebracht.

Buiten levensgevaar

Rond 11:30 uur werd bekend dar de motoragent buiten levensgevaar is. Dat bevestigde de politie.

 

Voor de automobilist kwam ook een ambulance ter plaatse omdat hij in shock was. De bestuurder van de auto was ongedeerd maar zeer emotioneel. De agent was niet onderweg naar een melding.

De schade aan zowel de auto als motor is groot. De weg ligt bezaaid met brokstukken. De Verkeersongevallen Analyse van de politie doet onderzoek.

De bestuurder van de auto is ongedeerd maar zeer emotioneel. De Traumahelikopter is geland in de omgeving. De ambulance is naar de Traumahelikopter toegetreden.

De weg is volledig afgesloten voor onderzoek.

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!